Et sted å sy

Nå har jeg sporet helt av. Det er ikke rart at det ikke blir ryddet noe særlig når man hele tiden blir distrahert, av husbond, unger, jobb, eller (som oftest) egne kreative krumspring.

Da er det viktig å huske på at man kan lære mye av avsporinger også, så lenge man kommer tilbake på rett spor igjen…

Så tilbake til ryddeprosjektet mitt.

Syrommet mitt ligger i kjelleren, og er dessverre ikke et eget syrom, men et hjørne av kjellerstua. Dvs at jeg deler plassen med en tv, en sofa, og en spinningsykkel (og tre barn og en mann). Men jeg har nå i det minste et hjørne der jeg kan la sakene mine ligge, uten at det lager alt for mye rot i resten av huset.

Drømmen er et eget rom, men det har jeg ikke nå, så derfor er det nødvendig med bedre organisering der jeg er. For der er det rot. Jeg har prøvd meg litt fram med ulike hyller og bokser og kasser, men har ikke helt funnet formen enda.  For samtidig som det skal være ryddig, så må man jo også kunne se hva man har, for å unngå å kjøpe nytt hele tiden (i-landsproblem, ja, men det er jo hele dette prosjektet). Og når det skorter på plassen, så er ikke det helt enkelt. Og det blir fort ras fordi man er nødt til å stable…

Men det fins masse fint å la seg inspirere av på nettet. Og mens jeg lagrer pinner på pinteresttavlene mine, så systematiserer jeg også ideene mine. Og etter hvert får jeg et bilde av hva det kan bli, og hvordan jeg kan få det til.

PicMonkey CollagePicMonkey Collage2

 (Minikommoden er fra Panduro, de andre møblene er fra IKEA)

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s